Onkohan joku muu saanut kanssa tällaisen, meinaan, että onko joku isompikin huijaus menossa asiakkaiden haalimiseksi pahaa-aavistamattomien ihmisten joukosta:

Eilen tuli jostain kalsarifirmasta (joku P:llä alkava lafka) kirje, jotta isäntä on muka tilannu jotkut kalsarit ja sitte että jos haluaa peruuttaa tilauksen niin täytyy mennä tunnuksella, joka kirjeessä oli, jonnekki nettisivuille ja peruuttaa se.

Mullahan palo välittömästi hihat. Me kun ei olla mitään tilattu!

Soitin sinne sitten tänään, ensin sieltä tuli nauhoitettu tiedotus, että tiedoksi vaan niinku soittajalle, että tämä puhelu "saatetaan" nauhoittaa (siis täh??!?!?!?) ja että linjat on täynnänsä. Pienen odottelun jälkeen sain sitten täti-ihmisen langan päähän (vaikka ei mun olis tarttenu edes soittaa, kun ei olla tilattukaan, mut aattelin, et päästään kaikki helpommalla kun sanon sinne suoraan miten asia on - tein siis itse asiassa heille palveluksen). Ilmoitin sille, että me ei olla mitään tilattu ja että jos ne jotain lähettävät, niin me ei tulla mitään maksamaan eikä myöskään palauttamaan ja ainoa paikka mihin tulen ottamaan yhteyttä asian tiimolta, on kuluttajansuoja-asiamies.

Täti löysi pitkällisen etsimisen jälkeen miehen nimen listalta ja sanoi poistavansa tiedot välittömästi ja että se on joku "puhelinmyyntifirman kautta tullu tilaus". Sanoin, että minkä ihmeen puhelinmyyntifirman?? Ja että jos meille joku puhelinmyyntifirma soittaa niin me ei AINAKAAN tilata mitään, että turha sellaista on väittää. Epämääräisen kuuloinen selitys.

Toivon totisesti, että se poisti ne tiedot heti kans. Siitä firmasta en halua kuulla enää. Olinko liian ilkeä?