Onko joku käynyt Juankoskella? Mä olen, tänään. Onko siellä jotain näkemisen arvoista? Ainakaan siellä ei ollut yksikään ovi kulkijalle avoinna ennen yhdeksää sunnuntai-aamuna. Eikä me oikein mitään muutakaan ihmeellistä onnistuttu bongaamaan. No se kanava nyt oli hieno. Mutta siellä on TÄMÄ:

1791032.jpg

Kuka tietää mikä se on!?!?

Kerroin yhdelle ystävälle, että oli mahtava päivä, käytiin kattomassa tätä patsasta ja oli tosi hianoo. Hän ihmetteli hiukan, että eikös se ollut vähän pitkä matka yhden patsaan takia...???, enkä vielä ole oikaissut hänelle, että ei me nyt ihan pelkästään tämän takia sinne menty, nyt se pitää mua VIELÄ oudompana ku ennen. Suurin syy oli tämä:

1791082.jpg

Ta-DAA!!! Kato, auto! Ja ON HIENO!!! Ja se on IHAN täysin ALKUperänen vai miten se nyt oli!!!!!!!!!!! Isille uusi lel... eiku... no, keksin jonkun hyvän termin tuonnempana. Nyt on vähän väsy olo, ei järki juokse. Eilen kuus tuntia menomatkaa, yöpyminen autossa ja aamulla lähdettiin sitten tämä helmi mukana takaisin kotia kohti.

Uusia kortteja ei siis ole syntynyt tässä välissä, on ollut muuta pientä puuhaa. Tarttee vissiin tehdä citroen-kortti seuraavaksi...