Salossa tuli sitten käytyä. Ei siellä mitään suurempia ollut, Plazan kakkososa oli ihan perusostari-kamaa. Kiva oli kuitenkin johonkin ajella ja sekä askartelu- että käsityöliike (eivät Plazassa mutta lähimaastosssa) kyllä lunastivat odotukset. Askarteluliikkeestä tarttui mukaan jo pitkään etsimäni aakkos-leimasimet ja askartelumaali ja lisäksi kauniita erilaisia eyelettejä ja kuullospapereita.

240699.jpg

Käsityöliikkeestä ostin kolme vitosen pussillista lankoja: kolme Jussi-lankaa, kauniit värit, raitasukat vilkkuu silmissä ja sitten pari villalankaa, jotain norjalaisia. Toi sini-musta liukuvärjätty näyttää lupaavalta.

240701.jpg

Ja sitten vielä, tadaa: Tiitsan kanssa oli taannoin puhetta haarukkapitsin kokeilemisesta. Investoin sitä silmällä pitäen työkalun ja aion sitä nyt kokeilla. Tämä maksoi euron.

240702.jpg

Vähän vielä automusaa: Beatlesien 27 ykkös-hittiä ja Lauri Tähkän vanha levy.

240703.jpg

Paimiossa poikettiin kotimatkalla, käytiin kebabit syömässä ja sellaisessa halpis-myymälässä haahuilemassa vielä.

Nyt valmistaudun karaokekurssi-iltaan. Mukavia nämä vapaapäivät!

(Kaisa: yks mun ystävistäni on party lite -jälleenmyyjä. Kysyin häneltä että kannattaako siihen ruveta ja hän sanoi, että kannattaa mutta työttömyyspäivärahaa nauttiessa täytyy ottaa tarkkaan selvää, että miten vaikuttaa, koska siihen täytyy perustaa toiminimi ja olla itsenäisenä jälleenmyyjänä. Näin vaan tiedoksi.)