Kuvasin syksyn viimeiset kukinnot tänä aamuna ennen kirpparille lähtöä. Loppujen lopuksi löytyi vielä monta kasvia, jotka yrittivät kukkaloistoa luoda, mutta vaatimattomin eväin. Syyskukat tietysti ovat nyt parhaimmillaan, joten jos aloitan niistä. Syysasteri ja syysmaksaruoho

945068.jpg

945070.jpg

Sitten näitä onnettomia, jotka eivät hyväksy, että kesä on ohi. Päivänlilja, balkaninvuokko, kivikkokilkka, rentoakankaali:

945063.jpg

945055.jpg

945058.jpg

945066.jpg

Kyllä tuokin niin viimeisiään vetelee. NYT jos olis oikein itteään fiksumpi ja reippaampi, hakis multaa ja levittäis sen kaiken tuon päälle, keväällä nyppis törröttäjät pois ja se olis siinä. Mutta ei se kuitenkaan toteudu, aina suunnittelen vaan, että näin tarttis tehdä.

Kirpparilta löytyi paljon kaikenlaista, tyttärelle parit housut, takki, hieno gootti-paita, huivi ja joku kirja, itelle yks englanninkielinen kirja askartelutarpeisiin, pojalle pesisräpylä ja jotain muuta pientä vielä.

Huomenna menen tänne:

945101.jpg

Aattelin käydä kysymässä josko tällainen kotikutoinen altto kelpais mukaan kun oikein lehdessä peräänkuuluttavat. Tuo kuoro toimii Taivassalon puolella, mihin on meiltä 10 kilsaa eli sama matka kuin Vehmaan keskustaan ja saa ajaa suoraa isoa tietää sen matkan. On pieni ja uudehko kuoro. On laulamiset jääneet vähälle tänne Vehmaalle muuton jälkeen, silloin jäin pois edellisestä kuorosta ja ainoat luikautukset on tehty niillä karaoke-kursseilla, jotka Mynämäen kansalaisopistossa viime talvena järjestettiin. Mutta siitä lisää sitten jos mukaan pääsen.