Nyt kärppänä: 20 000 kävijän raja rikkoutui tuossa jokunen päivä sitten. En tuolloin järjestänyt arvontaa, koska ajattelin säästää sen tähän päivään ELI tänään ja vain tänään kommentoineiden kesken suoritetaan

TATSIN SYNTTÄRIARVONTA

Kommentissa voisit kertoa juuri Sinun mukavimman tapasi onnitella kaveria, jolla on synttäripäivä. Lisäksi voisit vinkata, otatko voittaessasi mieluummin askartelu- vai käsityöaiheisen palkinnon. Koska kävijäkarttani on paljastanut vieraita minulla käyvän vähän sieltä sun täältä, myös ulkomailla vaikuttavien ystävien kannattaa osallistua, postitan paketin mihin vaan. Muistathan laittaa kommenttiin jonkun yhteystiedon, vaikkapa email-osoitteen.

Kakkua ei nyt valitettavasti ole tarjolla, sen saatte mielikuvaharjoitella. Olen tänään käynyt pikaisesti kääntymässä Turussa naisten kuntovitosella, nähnyt Marco Bjurströmin lisäksi estradilla Paula Koivuniemen ja energisen Mikko Leppilammen, siinä suurin ohjelmanumero tälle päivälle. Huomiseksi onkin luvassa sitten superherkkua kun isännällä on syntymäpäivä. Mutta siitä lisää sitten reissusta palattua.

Kiva kun olette käyneet seurailemassa kuulumisiani ja touhujani, käykäähän jatkossakin! JA NYT KIPIKAPI KOMMENTOIMAAN, aikaa on reilut kuusi tuntia!