Aamulla lähdin töihin ihan tavalliseen tapaan - paitsi että selkäni oli täysin jumissa kun tuli viikonloppuna molempina päivinä pidettyä klapitalkoita. Raisioon asti ajelin, mutta kun piti auto tankata enkä autosta meinannut pois päästä nousemaan, ajattelin, että mitä ihmettä mä töissä teen kun en pysty istumaan, seisomaan enkä kävelemään! Soitin tankkaamisen jälkeen pomolle, että käännynkin takaisin kotiin, haen vain apteekista roppia (kaik särkylääkkeet oli tietty sit just nyt loppu) ja katotaan huomenna uudestaan.

Otin pari tabua ja menin nukkumaan, muutaman tunnin päästä könysin ylös ja otin pari tabua lisää ja niistä alkoikin sitten tuska hellittää. Kuudeksi ajelin Mynämäkeen karaoke-kurssille, vaikka vähän epäilyttikin, koska yläselkä oli vielä toisen lpaluun nurkilta jumissa siten, että hengittäminen oli hieman vaikeaa. Miten pystyy laulamaan jos ei henki kulje?! Otin vielä yhden tabun ennen liikkeelle lähtöä ja ilta menikin sitten tosi mukavasti, yhdessäkään laulussa ei selkä krempannut eikä happi loppunut.

Laulujen sujumisen lisäksi iloinen uutinen oli se, että kurssi ei päättynytkään tänään vaan on vielä ensi maanantainakin! JESS, JIPPII! Mä olin jotenki ajatellu, et se on vaan kolme kertaa, mutta onneksi olin väärässä ja kerran vielä päästään sinne.

Karaoke on tällaiselle juomattomalle ihmiselle ongelmallinen harrastus siksi, että sitähän järjestetään perinteisesti kaljakuppiloissa. Kun en pubeissa muutenkaan istu, en sinne karaokenkaan vuoksi mene. Siksi nämä kansalaisopiston karaoke-kurssit on olleet ihana tuttavuus (syksyllä oli neljän kerran kurssi ja nyt sitten tämä toinen vastaava on menossa).

Tosin huomasin viimeksi Raisiossa Kruunukirppiksellä käydessä, että siellä järjestetään karaoke-iltoja tiistaisin. Siellä voisi joskus käydä katsastamassa meiningin, meinaan että jos joku viitsii järjestää jossain muissa olosuhteissa karaoke-tilaisuuden, pitäisi sitä kannattaa käymällä. Karaoke-kahvilaa odotellessa (hah, ei taitais pysyä pystyssä kahvin voimalla) näitä tällä kertaa.

Tänään on lähtenyt kaksi atc-ralli-kuorta maailmalle, kuvat niistä varmaan sitten huomenillalla kun ovat ensin kotiutuneet. Tässä kuva muratista muuten vain täytteeksi, ettei ole pelkkää tylsää tekstiä.

379244.jpg