Sai sonera mut taas raivon valtaan, vaikka oma vikahan tuo on, kun tekee sopimuksia. Kyllästyin tyttären satasen puhelinlaskuun ja pojan "sisältöpalveluihin" josta tämä ei tiedä edes mihin ne rahat (= koko hänen saldonsa) menevät ja päätettiin, että vaihdetaan niille DNA:lta sellaiset liittymät, mihin kuuluu 1000 tekstaria kuukausimaksuun 7,95.

Nyt sitten tuli DNA:lta ilmoitus, että ei voi siirtää numeroa, kun on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorin kanssa. Olin sitten äsken puhelinyhteydessä soneran asiakaspalveluun ja ihmettelin, että mikä hemmetin määräaikainen sopimus meillä on jonka takia ei voi siirtää, kun on ihan raa'alla rahalla otettu liittymä eikä ole saatu edes mitään puheaikaa ilmatteeks sillon kun on tuo liittymä sinne siirretty eikä ole kytkyliittymä että olis puhelinkone tai jotain siinä sitomassa.

Täti kattoi tiedot sieltä järjestelmästä ja sano, että juu, teillon tämmönen sunnuntain kesto-etu-sopimus, joka SITOO VUODEKSI KERRALLAAN liittymän kiinni niin, että sitä numeroa ei voi siirtää! Voi hevon pee ja hee ja kee. Nyt täytyy sitten ottaa liittymät uusilla numeroilla ja lyödä noi vanhat jäihin, hiukanko olen kiukkuinen.

Tulin blogiin ihan muuta varten, mutta en pystynyt sitten ajattelemaan mitään, ennenkuin saan tämän asian kiukuteltua tänne. Nyt menen näpyttelemään uudelleen ne iiskatin dna-lomakkeet, jotta saadaan homma etenemään.