Urhon jäätyä auton alle oli pian kuitenkin selvää, että haluamme kuitenkin jatkossakin elämäämme toisen kissan sekä Oton että meidän ihmisten vuoksi. Liekö sattumaa, johdatusta vai mitä sitten onkaan, maanantaina astui elämäämme Eddie. JOTEN: saanko esitellä - Batman:

1329673.jpg

Eddie ei ole enää ihan pikkuvauva, vaan noin viiden kuukauden ikäinen poika, joten totutteleminen uuteen kotiin kestää tovin. Tutkimusretkiä lähiympäristöön on tänään kuitenkin jo aloiteltu.

1329674.jpg

Oma, Urholta peritty peti on kuitenkin jo hyväksi turvapaikaksi havaittu, ja sinne palataan kiireenvilkkaa jos vaikkapa kuuluu yllättäviä, pelottavia ääniä tai tapahtuu muuta äkkinäistä.

1329676.jpg

Pissapaikka ja ruokakipot ovat tässä vieressä vielä toistaiseksi, uskaltautuu ainakin sinne asti kun asiaa tulee. Nimestä on vielä muutama versio, kun eivät nämä näytä pääsevän yksimielisyyteen, mutta koska verbaalivirtuoosimme Pirre palasi tänään hiihtoloman vieton merkeissä kotiin, luulen, että asia hyvässä sovussa lopullisesti selviää pikapuoliin. Eddie on jokatapauksessa kutsumanimi.

Lapset nauroivat, että nyt meillä on Batman ja Fatman (no Otto nyt on melko suuriluinen...) ja LISÄKSI kun Urhoa aina Oton pikkuveljeksi sanottiin, tämä heppuli OIKEASTI on Oton pikkuveli - niillä on sama äiti! Vielä nauroimme sitä, että meillä on nyt kaksi kissaa, joiden kummankaan tarkkaa syntymäpäivää emme tiedä.

Että tällaisia uutisia tällä kertaa.