Kun menin takaisin autokaupalle huonekaluliikkeestä näin, että autoni oli pihalla odottamassa. Menin huollon asiakastiskille ja vapautuva asiakaspalvelija sanoi, että hän ei vielä ehtinyt minulle soittaa, että auto on valmis ja että sataneljäkymmentäeuroa, kiitos.

Minä että täh, eikös tämä nyt ole takuuhuoltoa kun noin uudesta autosta sama jousi posahtaa jo toisen kerran poikki?!?! Jaa, onkos se mennyt ennenkin? No kurkkaa koneelta, sieltä näkyy auton tiedot. No niinpä näkyykin, mutta koska se on silloin mennyt takuuvaihtona, ei mene nyt, koska takuuvaihto ei lisää takuuaikaa, joten nyt täytyy maksaa niin SITTEN on taas vuoden verran takuu voimassa siinä osassa.

Sanoin vielä, että koita nyt hiukan edes kohtuullistaa sitä laskua, kun tämä piti tehdä määräaikaishuollon yhteydessä ja sen aikaa varatessani sanoin tästä nimenomaan siksi, että ehtivät osan tilata ja saada (mikä muuten on ärsyttävintä tuollaisissa autokaupan huoltopisteissä nykyään on se, että niillä ei ole enää omaa varastoa eli pienintäkään nippeliä ei löydy hyllystä vaan aina täytyy tilata ja aina kaikki kestää *mur-mur*), mutta varastopa ei ollutkaan tätä huomannut eikä osaa oltu tilattu, että en minä huvikseni täällä harva se päivä hypi aikaani tappamassa.

No sälli ropeloi tietokonettaan jonkin aikaa ja sanoi sitten että kahdeksankymppiä, varasto saa maksa loput jos ovat kämmänneet. Iso rahahan sekin on, mutta mielestäni asiakaspalvelija tässä toimi hienosti ja minä sain muutaman minuutin paasaamisestani hyvän tuntipalkan!

Olin töissä sitten yhdentoista aikaan eli aika lyhyeksihän tuo päivä jäi ja kellokortti huutaa kuolemaa miinustuntien kourissa. Täytyy niitä tässä kerätä jotta pääsee balanssiin.