191876.jpg

Tässä sormeni tänään (no ei tarvi sanoa, tiedän ettei ole kaunista katseltavaa). Kuten jo illalla ehdin todeta, pahimmat vammat ovat nimettömässä sormessa. Kolme muhkeaa vesirakkulaa sekä palanutta aluetta sormessa niiden toisella puolella. Sekä keskisormessa että pikkurillissä on vain punertavat alueet. Jännitys sen suhten miten isoksi turvotus äityy ja pitääkö sormukset leikata pois jatkuu, sillä lääkäri sanoi lohduttavasti, että "voivoi, noista ei koskaan tiedä, se voi vielä parin päivän päästäkin ärtyä, mutta kyllä sen sitten huomaa kun se alkaa siniseksi muuttua".

Särky eilisen illan mittaan laantui eikä nyt ole mitään kivun tunnetta enää.

Kävin siis lääkärissä yleisen painostuksen alla, töissä kaikki pitivät hulluna kun en ollut käynyt - mitäs sille voi tehdä, ei mitään - mutta kun sain erinäisen määrän kirjavia hoito-ohjeita totesin, että käyn kuitenkin näyttämässä niin saan varmuuden siihen, että hoidan sitä oikein. Ensiapu olikin kuulemma tehty onneksi oikein. Sitten hän käski mun olla pari päivää kotona sen kanssa eikä saa tehdä mitään kun ei saa teloa eikä likastaa eikä pantu pakettiin eikä mitään rasvaa edes enää.

JOTEN mä en sitten voi tehdä muuta kuin hömpöttää netissä. Sääli. Että tällaista tänään.

TÄSSÄ sormeni keskiviikko-aamuna. Ei samaksi uskoisi kuin yllä olevassa eilisessä kuvassa (paitsi sormuksista tietenkin".

192532.jpg