Meillä oli töissä eilen pikkujoulut.

Nyt muuten kaipaan gallup-hengessä kommentteja: onko Sinun työpaikkasi pikkujoulut sellaiset, että sinne kutsutaan myös puolisot? Haluan tehdä asiasta kyselyn, koska mieheni on sitä mieltä, että mun työpaikka on ungefär ainoa paikka maailmassa missä vietetään pikkujoulut pelkstään työporukan kesken. Mä näes kuvittelen, että se on kuitenkin melko yleistä. Kerro sinä, miten teillä on.

No se pikkujoulupuoli meni yhtä mokaa (ei mun tekemä) lukuunottamatta tosi kivasti, mies tuli sitten hakemaan ja mentiin myöhäisnäytökseen leffaan hänen kanssaan. Tehtiin niin viimeksikin ja se oli tosi kiva ratkaisu. Asiaan vaikuttaa tietysti se, että kun porukka lähtee jatkamaan iltaa kapakkiin niin siinä vaiheessa mä kuitenkin lähden pois kun se ei mua kiinnosta. Ei lopu ilta niin lyhyeen ja tulee jotain yhteistäkin touhuttua sitten siinä samalla.

Käytiin kattomassa se uus Bond-leffa sitten illan päätteeksi, Casino Royale. Uusi vieras Bond hiukan vaikeuttaa leffan mieltämistä kategoriaansa, mutta muutoin oli kaikin puolin ihan kelvollinen leffa. Sen sanon, että elokuvan alussa oleva takaa-ajokohtaus oli huikeudessaan jotain sellaista, etten ikinä ole nähnyt mitään siihen verrattavissa olevaakaan. Olis kiva tietää miltä korkeanpaikankammosta kärsivästä ihmisestä on tuntunut kun on nähnyt sen.

Tänään mennään naapuriin iltaa viettämään, täti kutsui ensivisiitille. Sinne tulevat myös pari muuta lähintä naapuria. Mielenkiinnolla odotan.