Varsinainen "Viipurin pamaus" kävi tässä aamulla. Toinen tässä kaikessa rauhassa istuu työpöytänsä ääressä tietokoneella ja  yhtäkkiä, aivan puun takaa, kaamea ka-boooOOOOOoooom!!!!!

1059956.jpg

Talon toisella puolella tehdään kaivantoa putkea varten ja tässä kuvassa heti räjäytyksen jälkeen kaivuri kiskoo noita mattoja pois räjäytyskohdan päältä. (AUTS, nyt muuten pamahti uudelleen.) En edes varoitusääntä kuullut vaikka pillit kuulemma olivat soineet - kun olen talon toisella seinustalla ja mulla on radio tuossa korvanjuuressa auki, niin peittyi kyllä varoitukset totaalisesti. Huh.

Ja mikähän tämä seuraava härvendaali mahtaa olla? Tämä ei ole "IhmeKumma"-haaste, kun en itsekään tiedä mikä kuvassa on. Tässä yksi päivä ajelin rinnakkain tommosen hirmuhärvelin kanssa kun töistä kotiin lähdin. Ei noin kaukaa otetussa kuvassa näytä enää isolta, mutta semmonen kohta parin kerrostalon kerroksen korkuinen tuo pyörylä oli (viereisellä kaistalla kun ajelin, tuntui hurjalta touhulta). Vaan mikähän se on...

1059957.jpg

Kaikkea sitä näkee, matkailu avartaa - vaikka sitten vain työmatka-matkailu! Tänään paistaa aurinko, nauttikaamme siitä!