Eilen saapui kirjekuori, jonka sisältö oli tällainen:

394421.jpg

Eyeletteja, haaraniittejä, yksi postikortti, kirjanmerkki, keijutarroja, pari vintage-kuvaa, taustamateriaaleja ja muutama hienosta paperista tehty kirjekuori. Tein noista vintage-kuvista illansuussa kaksi atc-korttia aiheena "Music Is My Life" - noissa kuvissa molemmisa naiset soittavat, ja niistä tuli tällaiset:

394438.jpg

Keijutarrat olivat myös niin houkuttelevia - samoja kuvia joita aiemmin itselläni on ollut 3d-kuvina, että aloin niistä väsätä sarjaa. Totesin, että keijuja on kuutta eri väriä, valitsin pohjapahvit keijun värin mukaan ja aloin siitä rakennella. Ne ovat vielä työn alla, näytän sitten kun saan valmiiksi. Kiitokset Lehtisammakolle ovat taas paikallaan, materiaalit houkuttelivat heti toimiin, kuten huomaat!

Sen sijaan ajattelin esitellä tämän lokerikon, jonka löysin Lidlistä (9,90), siinä on käytännölliset vinoon avautuvat lokerot, kaikki aukeavat kerralla ja suljetaan tuo keskellä oleva punainen salpa sulkemalla. Totesin käytännölliseksi - eikä ollut kallis. Miehelle hain pari samanlaista kaikenmaailman ruuvien ja mutterien säilytykseen, pysyy lajiteltuina koloissaan hyvin.

394459.jpg

Päällä on sitten vielä kantokahva, tuo toinen punainen.

394466.jpg

Että tuollainen. Outo olo edelleenkin, jotain tautia vissiin yrittää pukata päälle. Täällä on kyllä ihan hirveesti influenssaa liikkeellä, lapsilla parhaimmillaan puolet luokasta ollu poissa koulustakin - omat on kyllä vielä terveinä, toivottavasti eivät sairastu hiihtolomaksi, se kun on ensiviikolla. Saunassa kävin ja pesin eka kertaa uudet hiukseni: edellispäivänä värjäsin ja eilen kävin pitkästä aikaa OIKEALLA kampaajalla leikkuuttamassa uutta mallia hiuksiin, malli on nyt sitte "glamrock", niinku meidän rokkimimmi sanoi, ehkä tiedätte siitä sitten päätellä millainen pää mulla on ;))