Sammakkoprinssini sai tädiltään alppiruusun 50-vuotislahjaksi viime sunnuntaina eikä istutuspaikkaakaan tarvinnut itse miettiä. Lahjan tuoja, Lahja-täti, oli katsonut valmiiksi, että tuonne ylisen vierustalle se hyvin sopisi, on riittävän varjoinen paikka. JOTEN hommiin. Ennen-kuva jäi ottamatta, mutta se näytti samalta, kuin ylisen toinen reunusta edelleenkin, eli pieni ruohikonpläntti, tällainen:

1597877.jpg

Tässä koko rumban aikaansaanut alppiruusu:

1597878.jpg

Ja tässä (vielä hieman keskeneräinen) lopputulos:

1597879.jpg

Laitoin rodolle kaveriksi kuunliljoja, niille kun ei ole tahtonut tarpeeksi varjoisaa paikkaa pihasta löytyä. Lisäksi siellä on korallikeijunkukka, jonka yksi ystävä toi käydessään muutama viikko sitten, senkin pitäisi puolivarjossa viihtyä. Ja on siellä yksi sammakkokin! Kaivoin sen ylös keskipihan kukkapenkistä, oli ihan hautautunut maanpeittokasvien alle. Sekin kukkapenkki on ihanan vehreä, nyt vaan alkaa jo surettaa, kun ensimmäiset kukkijat jo alkavat viimeisiään vedellä. Sitä tajuaa taas, kuinka äkkiä kesä menee ohi :((

1597884.jpg

Toiset kuitenkin vasta aloittelevat kasvuaan, toiset ovat tulossa kukintovaihteeseen, kuten tämä unikko, joka juuri availee ensimmäistä valtavaa kukintoaan:

1597886.jpg

Piha on täynnä ihania ihmeitä tähän aikaan vuodesta! Tähän loppuun on vielä ihan pakko laittaa kuva Eddiestä, ei uskoisi, että kyseessä on sama pelokas ja ihmisiä säikkyvä pentu, joka meille tuli muutama kuukausi sitten - siinä hän luottavaisin mielin ja onnellisen näköisenä köllöttelee:

1597890.jpg

Silloin kun Eddie tuli meille, se meni piiloon tuon sohvan sisään ja nyt se sitten on ominut sohvan itselleen (sori, Ansku) nukkumapaikaksi. Kuvan on ottanut jompikumpi tyttäristä, en tiedä kumpi, se oli kamerassa, kun laitoin kuvat äsken koneelle - kiitos siis siitä sille kelle kiitos kuuluu.