Tusinan verran innokkaita atc-harrastajia kokoontui tänään Vehmaalla tapaamiseen.

1504866.jpg

Ensin vaihdettiin Alicen erittäin hyvin toimineen järjestelmän mukaan paria vaihtaen tähän live-vaihtoon tehdyt atc-kortit (aiheista "matkustus", "Pariisi" tai "vuodenajat" (Pariisi-kortit vaihtoivat vilkkaiten omistajaa)) ja tästä vaihtotapahtumasta muistoksi jäi jokaiselle kaunis atc-kokoinen parinvaihtokorttikin (mikähän sen virallinen nimi mahtaa olla...), sitten juotiin kahvit ja teet ja lopuksi tutustuttiin embossausjauheiden käytön saloihin. Kaikki edellämainittu iloisen puheensorinan säestämänä.

1504871.jpg

Puoli kahdelta aloiteltiin ja viimeiset lähtivät kotiin hiukkasta ennen viittä. Aika meni kuin siivillä tälläkin kertaa ja hauskaa oli, kiitos kaikille mukana olleille.

Seuraava tapaaminen sovittiin pidettäväksi lauantaina 24.5. kello 13.30 kortteliravintola Kertussa Turussa ja sinne kortteja tehdään aiheista "orient" (Kiina/Japani-aiheet), "siivekkäät" (perhoset, enkelit, keijut, muut siipiveikot) tai "puutarha". Mikäli kiinnostut lähtemään mukaan, muista ilmoittautua Alicelle (toute_bleu ät hotmail.com - korjaa ät-sana snabel-aalla ja välilyönnit pois sen ympäriltä) ennakkoon :))